Hüseyin Bektaş beyin kanaması geçirdi

Hüseyin Bektaş beyin kanaması geçirdi Hüseyin Bektaş beyin kanaması geçirdi
A- A+

Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen ve bugün bile hala vicdanları sızlatan Refah Partisi’nin kapatılması süresinde Bolu İl Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Bektaş, beyin kanaması geçirdi.

Yaşadığı rahatsızlık sonrası ailesi tarafından hastaneye götürülen Hüseyin Bektaş’ın yapılan muayenesi sonrası doktorlar beyin kanaması teşhisi koydular ve Ankara Şehir Hastanesinde yoğun bakıma alınarak hemen tedavisine başlanıldı.

28 Şubat süreci sonrasında kapatılan Refah Partisi’nin Bolu İl Başkanı olarak görev yapan ve Bolu’da partili partisiz hemen hemen her kesimin sevgisini kazanan Hüseyin Bektaş’ın beyin kanaması geçirdiği öğrenen sevenleri, büyük üzüntü yaşadılar.

Refah Partisi’nin kapatılması sürecinde ve sonrasında yaşananları bir gazeteye verdiği mülakatta anlatan Hüseyin Bektaş; “Hayat ne garip.

Tam 15 yıl önce bana ve benim gibi bir çok insana cüzzamlı  gibi davranan, o meşhur 28 Şubat post-modern darbesinin baş aktörlerinin bir kısmı şimdi zindanlarda.

O karanlık dönemde benimle birlikte hayatımızın karartıldığı bazı dost ve arkadaşlar ise bugün Bakan, Milletvekili ve bürokrat…

Bin yıl süreceği söylenen 28 Şubat ise çoktan millet nezdinde tarihin çöplüğüne gömüldü.

Aradan geçen yıllar sonra geriye dönüp baktığımda; zerre miktarı yaşadıklarımla ilgili pişmanlık, bana yapılanlara karşı öfke, bunları yapanlara ise bir intikam taşımadığımı söyleyebilirim.

Çünkü biz ötelerin ötesine inanıyoruz. 

Bildiğim doğru ve hak anlayışının hakim olması için yaptığım mücadelenin bedelini ödedim. Aç kaldığımız, yoksun kaldığımız, ötekileştirildiğimiz günlerin elbet karşılığı olacaktır.

 Velhasılı hak ve adalet mücadelemiz dün vardı, bugün de var, son nefesimize kadar da olacaktır. Dünyalık korkularımız ve beklentilerimiz olmadığı için Rabbimize ne kadar şükretsem azdır” ifadeleriyle yaşadıklarını anlatmıştı.

Bolu Postası Gazetesi olarak kıymetli büyüğümüz Hüseyin Bektaş’a, Rabbimden acil şifalar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Ekrem Kesmen (1 yıl önce)
    Geçmiş olsun. Acil şifalar diledi.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer man (1 yıl önce)
    rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin sayın başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer man (1 yıl önce)
    mevlam acil şifa versin başkanım.göynük ten duacıyız.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler